“Viitorul Educației – 11 perspective pentru România”

coperta-Viitorul-educatiei-253x300

“Viitorul Educației – 11 perspective pentru România”, este o publicație realizată de către Centrul pentru Politici Educaționale, la inițiativa Federației Coaliția pentru Educație, ce analizează principalele contribuții ale mediului ONG educațional în procesele de reformare, inovare și accesibilizare a educației. Experții CPEdu au cartografiat principalele intervenții în comunități ale asociațiilor membre ale Coaliției pentru Educație și au evaluat măsura în care acestea au influențat sau pot influența procesele de dezvoltare, implementare și evaluare a politicilor publice din domeniu.

Publicația a fost lansată marți, 12 aprilie, la București și poate fi accesată aici: http://coalitiaedu.ro/viitorul-educatiei/ .

Evenimentul de lansare a „Viitorului educației” face parte din proiectul de formare și dezvoltare a Coaliției pentru Educație, finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România.

Centrul pentru Politici Educationale

Centrul pentru Politici Educationale


Warning: Parameter 1 to transposh_plugin::process_page() expected to be a reference, value given in /home/r34577cped/public_html/wp-includes/functions.php on line 3658

Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /home/r34577cped/public_html/wp-includes/functions.php on line 3658